Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

18 feb 2019

Premis ADN Emprèn

L’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic –Universitat Central de Catalunya presenten la 2a edició dels premis ADNemprèn.

El reconeixement vol premiar la trajectòria d’emprenedors/dores sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tots aquells que aposten per l’emprenedoria, com a forma d’encarar el futur professional i generar impacte econòmic i social. L’objectiu dels premis és trencar els estereotips associats a l’emprenedoria i identificar l’ADN de l’emprenedor en si, més enllà del projecte. Des de la Catalunya Central, es vol projectar que el territori també és un factor clau de l'emprenedoria i que aquesta no és només un fenomen urbà i de grans ciutats.

Els premis volen ser una plataforma per establir ponts de relació entre les noves generacions d’emprenedors actuals i grans emprenedors consolidats. La Catalunya Central té emprenedors consolidats de grans projectes empresarials que tenen ADN Emprenedor.

Cal que les noves generacions emprenedores aprofitin el coneixement de les anteriors i que les generacions més consolidades tinguin contacte amb les futures si volem optimitzar l’ADN emprenedor.

En aquesta edició incorporem una nova categoria de premis, l’Intraprèn, amb l’objectiu d’incentivar i reconèixer l’intraprenedoria a les empreses o administració pública.

L'àmbit territorial dels premis engloba les comarques següents: Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès, l’Anoia i el Ripollès.


Més inforamció
19 des 2018

La Nit Empresarial d’Osona, un referent anual per als empresaris de la comarca d’Osona

- Més de 120 empresaris i representants institucionals van assistir a la VII Nit Empresarial d’Osona

- Lurdes Baulenas: “El Consell ha aconseguit transformar-se com entitat i crear un impacte positiu en el territori”

- Eloi Planes, president de Fluidra, va desgranar els factors claus d’una empresa familiar que enguany farà 50 anys amb una facturació de 1.300M d’euros

Més inforamció
11 des 2018

L'impacte laboral de la indústria 4.0 a Catalunya

A càrrec de Juan Miguel Hernández, cap de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial. Direcció General d'Indústria.

Més inforamció
14 nov 2018

Gestió 4.0 de l'energia

Manlleu acollirà el proper 14 de novembre una jornada orientada a donar a conèixer eines i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora de l’eficiència energètica de les empreses. Es titula Energia i Empresa: Qualitat, compra agregada i gestió 4.0 i també es vol oferir un espai per a compartir inquietuds, resoldre dubtes i fer noves aliances. L’activitat es farà al Museu del Ter i està dirigida a les empreses, al personal tècnic i a tothom que estigui interessat en la gestió energètica.

Més inforamció
08 nov 2018

El Consell Empresarial d’Osona i Obra Social “la Caixa”, signen un acord de col·laboració per impulsar el projecte Empresa i Formació

  • Obra Social “la Caixa” destina 7.000€ al projecte amb l’objectiu de fer-lo créixer i consolidar-lo
  • Més de 180 tallers i 12 visites a empreses han estat sol·licitades per les escoles de la comarca d’Osona, aquest curs 2018-19

Més inforamció
25 oct 2018
Eduard Lozano, moderador jornada Logística

El Consell Empresarial d’Osona i Creacció reuneixen una vintena de directius a la segona jornada formativa conjunta sobre logística

Diumenge, 28 d'octubre de 2018 - Creacció i el Consell Empresarial d'Osona (CEDO) van continuar aquest dijous el nou Cicle de Formació conjunt encetat el passat mes de maig. L'objectiu és fomentar un espai de relació i debat entre les empreses per millorar coneixements i competències. La segona proposta es va centrar en una Jornada de Logística, sobre aquest sector clau en l’estratègia empresarial i va tenir lloc a la Casa Convalescència de Vic. Una vintena d’assistents responsables de l’àrea o de la direcció d’empreses de la comarca d’Osona van participar-hi, des de les 9 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda. 

La benvinguda va anar a càrrec de la directora executiva de Creacció, Núria Macià, qui va introduir alguns dels objectius que perseguia la jornada, essencialment compartir i debatre diferents models existents. La iniciativa té l’aval de les molt bones valoracions recollides durant la primera jornada del maig, que es va dedicar a la negociació.Més inforamció
04 jul 2018

El projecte ‘Empresa i Formació, creant els llaços del futur’ obté un premi de la Fundació Espavila

Dimecres, 4 de juliol de 2018 - El projecte ‘Empresa i Formació, creant els llaços del  futur’, ha estat premiat amb una de les beques Educar Fomentant l’Esforç, de la Fundació Espavila. Es tracta d’una iniciativa liderada pel Consell Empresarial d’Osona, Creacció i la UVic-UCC, reconeguda aquest dimarts. L’acte d’entrega ha tingut lloc a l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona, i en aquesta setena edició la Fundació atorgava quatre beques amb l’objectiu de promoure el treball, la constància, la responsabilitat i la cultura de l’esforç. L’import de la beca és de 1.000 euros per aquest 2018.

Més inforamció
07 jun 2018

Oportunitats de negoci i impressió 3D

Les oportunitats industrials i mèdiques que ofereix la impressió 3D també poden beneficiar les pimes

Més inforamció
22 mai 2018

Celebració 20 anys del Consell Empresarial d'Osona

L'acte de celebració dels 20 anys del Consell Empresarial d'Osona omple la sala d'actes de l'antic Centre Santa Clara

Més inforamció
Página:Primera  < 2 34 5 6 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

4+3=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Avís legal

Comparteix el contingut