Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

01 oct 2020

Conclusions de la xerrada amb Genís Roca

Just després de l'Assemblea, un grup reduït d'empresaris de la comarca i membres del CEDO van participar a la xerrada / col·loqui amb Genís Roca. La trobada va ser molt profitosa ja que es va conèixer els detalls del treball que estan fent per la redacció d'una proposta de la Catalunya del 2022, alhora que els assistents van poder adreçar qüestions d'interès de la comarca perquè fossin incloses en aquest document que estan elaborant.

Més inforamció
01 oct 2020

Conclusions de l'Assemblea General Ordinària 2019

El passat dimecres 30 de setembre vam celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis en la qual van aprovar-se de forma unànime els següents punts de l'ordre del dia:

Més inforamció
21 set 2020

Principals inputs de la xerrada amb Dr Clotet

El passat dilluns 21 de setembre un grup reduit d'empresaris d'Osona van participar al col·loqui amb el Doctor Clotet per parlar sobre el COVID-19. Gràcies a la proximitat del ponent i el format de la sessió, tots els participants van poder dirigir preguntes al Doctor Clotet generant un debat molt enriquidor entre tots els assistents. Gràcies als qui vau participar-hi.

Més inforamció
10 jul 2020

SANCIONS DE LA INSPECCIÓ DE TREBALL PER INCOMPLIMENT DE LES MESURES ENFRONT COVID-19

Benvolgut/da,


Adjuntem una nota informativa elaborada per FOMENT DEL TREBALL relativa a la modificació del Reial Decret-Llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-1.

Més inforamció
21 mai 2020

INSEGURETAT JURÍDICA DAVANT LA DEROGACIÓ DE LA REFORMA LABORAL

El Comitè Executiu del Consell Empresarial d’Osona dona suport al comunicat conjunt emès per la CEOE i CEPYME i coincideix plenament amb els arguments que en aquest s’exposen. En un moment en el que el diàleg social es fa imprescindible per sortir d’una situació econòmica complexe i en el que garantir la viabilitat de les empreses i el manteniment dels llocs de treball ha de ser la prioritat de tots, amb aquest acord polític es genera inseguretat jurídica sobre la normativa laboral.


Un acord que no te en compte els agents socials, patronals i sindicats, amb els quals s’acaba de signar un acord sobre els ERTO és una demostració de que el govern no te cap voluntat de treballar per la recuperació econòmica i de l’ocupació. En aquests moments d’enorme dificultat els governs no poden ser un instrument de presa de decisions unilaterals o d’ideari polític sinó que es requereixen grans pactes que ajudin a tirar, el més aviat possible, endavant.

En l’enllaç hi trobareu el comunicat conjunt de CEOE i CEPYME.

Més inforamció
10 mar 2020

Protocol d'actuació al voltant del coronavirus

El Consell Empresarial d'Osona col·labora en les mesures per prevenir la transmissió del nou coronavirus i difón un protocol d'actuació que s'ha consensuat en l'àmbit català.

Més inforamció
09 mar 2020

Innovar és fer-se preguntes rellevants i posar en qüestió maneres de fer

Una vuitantena de persones han assistit el 6 de març al Vit de Vic a la Jornada "Innovació per a la sostenibilitat i competitivitat de l'empresa".

Més inforamció
07 mar 2020

El Consell Empresarial s'adhereix a la FP Dual

El Consell Empresarial d’Osona s'ha adherit aquests mes de març a l’Alianza para la FP Dual. 

Més inforamció
06 mar 2020

Innovació i sostenibilitat per al sector agroalimentari

El Consell Empresarial d’Osona, Creacció i el Centre Tecnològic Beta de la UVic-UCC organitzen aquest mes de març dues matinals sobre “L’increment de competitivitat empresarial mitjançant estratègies basades en la sostenibilitat”.

Més inforamció
Página:1 2 3 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

2+3=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Avís legal

Comparteix el contingut