Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

16 jun 2021

4t Congrés FEPIME

La nostra presidenta @LourdesBaulenas va assistir ahir al tancament del quart Congrés de FEPIME CATALUNYA sota el lema "Resilència, digitalització i sostenibilitat, les claus per a la recuperació de la pime catalana".

Més inforamció
16 jun 2021

4t Congrés FEPIME

La nostra presidenta @LourdesBaulenas va assistir ahir al tancament del quart Congrés de FEPIME CATALUNYA sota el lema "Resilència, digitalització i sostenibilitat, les claus per a la recuperació de la pime catalana".

Més inforamció
11 jun 2021

Fem Empresa - Jordi Torres de Santiveri

Jordi Torres és president de Santiveri i membre de la quarta generació de l'empresa familiar. Actualment la companyia prepara el relleu a la cinquena generació amb un compromís ferm amb els treballadors, els clients i els proveïdors i amb una mirada al futur cap a l'alimentació BIO.


Més inforamció
09 jun 2021

Desdoblament línia R3

El Consell Empresarial d'Osona, conjuntament amb altres entitats, empreses i representats de l'administració han creat una oficina tècnica de suport al desdoblament de la línia R3 per a fer un seguiment des del territori. Aquesta oficina comptarà amb un equip de 3 persones i s'ubicarà a les oficines de Creacció.

Aquesta oficina s'ha creat arran de les trobades que està realitzant la “Comissió tècnica pel desdoblament de la línia R3 Osona-Ripollès” que es va constituir el gener passat amb entitats i agents tant d’Osona com de fora de la comarca. La comissió està liderada pel Dr. Josep Arimany, President de Creacció i Diputat-President de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona.

Més inforamció
08 jun 2021

Ampliació aeroport de Barcelona

Les entitats i agents econòmics més representatius de l’activitat econòmica i del teixit productiu de la ciutat de Barcelona i del conjunt de Catalunya reclamen amb el lema ‘Sí a l’acord d’ampliació de l’aeroport’ un gran pacte institucional per aprovar l’ampliació de l’Aeroport Barcelona – El Prat, entre les administracions públiques –Govern de l’Estat espanyol (Aena), Generalitat de Catalunya, Area Metropolitana de Barcelona els ajuntaments de Barcelona i del conjunt del Baix Llobregat– amb la complicitat de les autoritats de la Unió Europea.

Més inforamció
07 jun 2021

Campanya "Som indústria"

Estas adherit a la campanya #somindustria de PIMEC ?

La indústria catalana ha tingut tradicionalment un important pes específic dins de la societat i en el conjunt de l’economia de Catalunya. Segons dades del 2020, genera el 19,8% del VAB total i ocupa el 17,6% dels treballadors. A més, Catalunya concentra el 24,6% del VAB industrial espanyol. 

Més inforamció
10 mai 2021

Suport al projecte de Transició Energètica a Osona

El Consell Empresarial d'Osona dona suport al Consell Comarcal d’Osona per al desenvolupament d’un projecte de Transició Energètica que pretén, en un període de 7 anys, reduir el 42% de les emissions de CO2 derivades del consum d'energia

Més inforamció
09 mai 2021

Grup Gepork: nou centre logístic

Parlem amb Gemma Vivet, directora general, perquè ens expliqui la seva visió del món i del sector. 

Més inforamció
07 mai 2021

El Consell Empresarial d’Osona reivindica la importància de la indústria com a sector estratègic de l’economia

El Consell Empresarial d’Osona lamenta la poca inversió en infraestructures a la comarca, fet que disminueix la competitivitat de les empreses de la zona, i alerta també sobre la manca de personal qualificat per implementar la digitalització.

Més inforamció
18 abr 2021

Osona es vol posicionar com el tercer cinturó logístic de Catalunya.

Osona es vol posicionar com el tercer cinturó logístic de Catalunya. És un dels objectius del grup #TRANSLOG (Transports i Logística d'Osona) impulsat pel Consell Empresarial d'Osona, la Mancomunitat La Plana, Creacció i Cambra d'Osona.

Més inforamció
Página:1 2 3 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

2+4=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Política de cookies

Avís legal

Comparteix el contingut