Tel: 93 516 48 08

ARTICLES

14 mai 2013

IMMOBLES UNA REALITAT FETA MALSON

Quan la perestroika soviètica va donar el primer pas per desinflar la guerra freda, a la nova Rússia li emergia un nou problema:  què en feia de la gran quantitat de carros de combat en la que es basava la força del Pacte de Varsòvia? Què havien de fer d’una sobredimensionada maquinària bèl·lica en temps de pau?  Una part dels vehicles van  destinar-los al sector agrari  per llaurar els grans camps de blat de Russos. Com podeu imaginar va ser un fracàs i aquests vehicles de combat varen finalitzar perduts i “destartalats” en els camins rurals.

Salvant les distancies conceptuals i contextuals, en similar tessitura econòmica es troba actualment l’economia espanyola. Només hem de canviar els carros de combat per uns pisos buits, on la seva absorció pel mercat se’ns presenta a molt a llarg termini.

Llegir més...
04 mar 2013

Quo vadis impostos?

Occident té un problema greu, cal dir-ho ja sense embuts i assumir-lo en tota la seva problemàtica. Hem viscut més enllà de les nostres possibilitats, hem empleat ineficient els recursos, i ara ens toca començar a pagar aquestes desviacions econòmiques.

Llegir més...
14 feb 2013

Les competències i el talent

A l’última sessió del club professional de RRHH d’Osona i El Ripollès vam descobrir algunes de les claus de l’èxit de les persones a les organitzacions. D’una manera senzilla i planera, Marta Colomer i Camon, experta en consultoria social, ens va apropar al món de les competències. I és que, qui no ha tingut un company amb un currículum brillant i que no se n’ha sortit a la nostra feina?

Llegir més...
Página: < 12

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

2+1=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Avís legal

Comparteix el contingut