Tel: 93 516 48 08

ARTICLES

01 gen 1970

Coaching: La gestió del Canvi

El Coaching és un procés que produeix desenvolupaments extraordinaris reals i que repercuteixen objectivament al compte de resultats de l’organització ja que aconsegueix produir canvis en els individus que la composen, orientats exclusivament a l’objectiu de l’organització. 

Aquests canvis no s’assoleixen aplicant una eina, sinó creant un procés basat estrictament a les relacions humanes. En definitiva, qui entén el Coaching com una eina, indirectament i moltes vegades inconscientment, elimina l’essència del Coaching i el potencial del mateix de cares al treball amb les persones a les organitzacions.

Llegir més...
01 gen 1970

Big Data i Data Science: nou valor a l’abast de totes les empreses

Big data és el concepte que fa referència a l’emmagatzematge de grans quantitats de dades i als procediments utilitzats per trobar-hi patrons repetitius. 

Les dificultats més habituals de la gestió d’aquestes dades són la recol·lecció i l’emmagatzematge però sobretot la cerca, comparació i anàlisi. Tota aquesta informació es pot utilitzar per crear informes estadístics i models predictius utilitzats en diverses matèries relacionades amb les empreses.

Des de VILAR RIBA ens expliquen amb més detall què és i com en pot servir el BIG DATA.

Llegir més...
01 gen 1970

EN L'ERA DE LES TECNOLOGIES, APOSTEM PER LES PERSONES

L'era de la tecnologia ha creat un teixit empresarial completament diferent al de fa 20 anys, amb unes normes de joc que res tenen a veure amb els vells costums. Vivim uns temps d'excel·lència professional en què les empreses punteres sobreviuen i les empreses que s'han adormit en els llorers malviuen o fins i tot poden arribar a morir. La selecció natural al món empresarial, segueix sent una teoria vàlida que permet evolucionar a les empreses i eliminar les més febles. Qui no entengui això dirigeix ​​el seu negoci a l'extinció.


Llegir més...
18 nov 2015

El BENESTAR DELS TREBALLADORS, UNA EINA PER MILLORAR ELS BENEFICIS DE LES EMPRESES

El Consell Empresarial d'Osona i (Parèntesis) inauguren amb aquest article la seva col·laboració amb la creació d'un nou espai que parlarà de la salut al treball. Periòdicament es publicaran articles que parlaran de diferents temàtiques per facilitar a les empreses aquelles eines que ajudin a millorar el rendiment dels treballadors a partir de la millora del seu benestar a l'empresa. 

Llegir més...
16 jul 2013

La reforma laboral: «Els ambiciosos objectius de la llei no s'estan complint»

El Club professional de Recursos Humans del Consell Empresarial d’Osona (CEDO) va celebrar el passat 26 de juny una nova sessió al voltant de la Reforma Laboral. El Bufet Buixaderas ens va delectar amb les seves experiències sobre els canvis en la legislació laboral que van “revolucionar” el panorama legal fa poc més d’un any.

Llegir més...
11 jun 2013

La cultura de la seguretat

No fa gaire, a la comarca hem assistit a la fatalitat de dos accidents laborals amb resultat de mort. Més enllà del condol que hem de donar a les famílies per les irreparables pèrdues, com a societat ens devem una reflexió.

Llegir més...
14 mai 2013

IMMOBLES UNA REALITAT FETA MALSON

Quan la perestroika soviètica va donar el primer pas per desinflar la guerra freda, a la nova Rússia li emergia un nou problema:  què en feia de la gran quantitat de carros de combat en la que es basava la força del Pacte de Varsòvia? Què havien de fer d’una sobredimensionada maquinària bèl·lica en temps de pau?  Una part dels vehicles van  destinar-los al sector agrari  per llaurar els grans camps de blat de Russos. Com podeu imaginar va ser un fracàs i aquests vehicles de combat varen finalitzar perduts i “destartalats” en els camins rurals.

Salvant les distancies conceptuals i contextuals, en similar tessitura econòmica es troba actualment l’economia espanyola. Només hem de canviar els carros de combat per uns pisos buits, on la seva absorció pel mercat se’ns presenta a molt a llarg termini.

Llegir més...
04 mar 2013

Quo vadis impostos?

Occident té un problema greu, cal dir-ho ja sense embuts i assumir-lo en tota la seva problemàtica. Hem viscut més enllà de les nostres possibilitats, hem empleat ineficient els recursos, i ara ens toca començar a pagar aquestes desviacions econòmiques.

Llegir més...
14 feb 2013

Les competències i el talent

A l’última sessió del club professional de RRHH d’Osona i El Ripollès vam descobrir algunes de les claus de l’èxit de les persones a les organitzacions. D’una manera senzilla i planera, Marta Colomer i Camon, experta en consultoria social, ens va apropar al món de les competències. I és que, qui no ha tingut un company amb un currículum brillant i que no se n’ha sortit a la nostra feina?

Llegir més...
Página: < 12

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

4+4=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Política de cookies

Avís legal

Comparteix el contingut