Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

02 des 2016
V Nit Empresarial d'Osona

Puig: una empresa familiar amb ambició internacional

Marc Puig convidat especial a la V Nit Empresarial d’Osona

•  Més de 100 de persones van representar l’empresariat Osonenc a la V Nit

Empresarial d’Osona

•  El President i executiu de Puig, va explicar com ha esdevingut una empresa internacional d’èxit amb uns orígens humils

•  “La 4ª generació no treballarà a l’empresa per garantir la màxima competitivitat”, Marc Puig

•  “Quan intentes fer moltes coses bé, no en fas cap de bé” confirma Marc Puig

Més inforamció
28 nov 2016

Repte Empresa 2016

Més de 130 escolars d’Osona defineixen l’empresa sostenible del futur al Repte Empresa de Calidad Pascual

•  Les idees i productes sorgits s’alineen amb valors com l’ecologia, el foment

de la salut i el respecte pel medi ambient

•  Durant tot un matí els alumnes de 5è i 6è de primària han treballat en equips

de forma col·laborativa i a partir de tècniques creatives

•  L’activitat impulsada pel Consell Empresarial d’Osona, Creacció i la UVic-UCC

ha tingut lloc al recinte firal El Sucre de Vic aquest dilluns

Més inforamció
15 nov 2016
El nou treballador del S.XXI

JORNADES CLUB RH. El nou treballador del S.XXI

El dimarts dia 15 de novembre, va tenir lloc una nova jornada del CLUB RH. En aquesta ocasió la Sra. Maite Moreno de l’empresa Monday Happy Monday ens va dibuixar el nou treballador del s. XXI.

 

Dels millenials als Knowmads i com integrar en les empreses les diferents generacions i les personalitats nòmades.

 

La jornada va servir per obrir un debat enriquidor en el que la figura del knowmad va centrar bona part de les intervencions. 

Més inforamció
09 oct 2016

Nota premsa "La professionalització de l'empresa familiar"

LA PROFESSIONALITZACIÓ DE L’EMPRESA FAMILIAR, 4ª JORNADA DEL CICLE D’EMPRESA FAMILIAR


 El Consell Empresarial d’Osona i l’Associació Catalana de l’empresa familiar, van organitzar el passat dijous 6 d’octubre al Museu Episcopal de Vic una jornada a tres bandes on el Grup Focomín, Santiveri i Laboratoris Leti, van compartir les seves trajectòries i experiències en el món de l’empresa familiar. 

Més inforamció
15 jul 2016

CLUB EMPRESA FAMILIAR. NOTA DE PREMSA TOUS

RELLEVANT CONFERÈNCIA AMB LA SRA. ROSA TOUS, PROTAGONISTA DE LA 3ª JORNADA DEL CLUB EMPRESA FAMILIAR DEL CONSELL EMPRESARIAL D’OSONA.

Més inforamció
15 jul 2016

ENTREVISTA EXCLUSIVA SRA. ROSA TOUS

Aprofitant la visita que va fer-nos la Sra. Rosa Tous en el Club Empresa Familiar per tal d'explicar-nos algunes de les particularitats de la seva empresa, vam aprofitar per fer-li una entrevista exclusiva pel socis del CONSELL EMPRESARIAL D'OSONA.

Més inforamció
06 jun 2016

COM PREDIR EL COMPORTAMENT DE LES PERSONES: METODOLOGIA DISC

El Consell Empresarial d’Osona, va organitzar juntament amb Empower&Inspire i People Performance, una jornada dirigida als departaments de RRHH per explicar una metodologia per a predir el comportament de les persones.

Més inforamció
06 mai 2016

ENTREVISTA AL SR. ORIOL GUIXÀ, PRESIDENT I CONSELLER DELEGAT DE LA FARGA

Oriol Guixà: “Vam veure que l’empresa era més dèbil que la família i que se l’havia de protegir amb el protocol”


Oriol Guixà (Barcelona, 1952) és president i conseller delegat de La Farga i vocal del Patronat de la Fundació La Farga. El camí per arribar a presidir una de les empreses capdavanteres en elaboració de coure i innovadores en el reciclatge del material, va començar-lo estudiant enginyeria aeronàutica i especialitzant-se en motors, míssils i motors propulsors. Al seu currículum hi consten el pas com a professor per l’Escola d’Enginyers Industrials de Barcelona i la feina feta a les empreses Motocicletes Montesa i Honda Motor Company.

El 1984 la seva vida dóna un gir i s’uneix a un nou projecte metal·lúrgic com a accionista i director general. Dins La Farga Lacambra patenta un procés de reciclatge del coure i juntament amb el llavors president Vicenç Fisas creen tres noves companyies: La Farga Tub, La Farga Rod i La Farga Intec. En tres dècades, la cooperació entre Guixà i Fisas ha fet que La Farga arribi a facturar més de 900 milions, que s’exportin quatre cinquenes parts del coure que es fabrica i que l’internacionalització començada a mitjans dels 2000 els porti a tenir seus a França, Regne Unit o als Estats Units.

El rumb de l’empresa s’ha anat definint amb els anys, però tot i la prosperitat que es respira a La Farga, notícies com la mort del senyor Fisas ara fa unes setmanes afecten l’empresa. Per encarrilar aquesta situació La Farga va preveure l’elaboració d’un protocol familiar que ha servit de model per a moltes altres empreses.

Des del Consell Empresarial d’Osona lamentem la pèrdua d’un dels empresaris més importants de la comarca i del país que ha contribuït enormement en la bona salut del sector industrial català. Amb l’actual president mantenim una cordial conversa al Museu del Coure de les Masies de Voltregà, únic a Europa i impulsat el 2008 per La Farga Lacambra i la Universitat de Vic.


Més inforamció
21 abr 2016

COMPLIANCE: Les noves obligacions de l’empresa en matèria de responsabilitat penal

El Consell Empresarial d’Osona, amb la col.laboració de REBLED ADVOCATS, va encetar el passat dijous 21 d’abril al Museu Episcopal de Vic, un nou cicle del CLUB EMPRESA XXI amb una jornada sobre el COMPLIANCE: les noves obligacions de l’empresa en matèria de responsabilitat penal.

El Sr. Francesc Rebled, soci director, el Sr. Antoni Pérez De-Gregorio, Advocat i el Sr. Pere Vilà, Assessor - Consultor Jurídic de Rebled Advocats, van exposar davant de 30 persones, què és i en què consisteix el Compliance: “La reforma del Codi Penal del 2010 va introduir la responsabilitat penal de les persones jurídiques, que posteriorment, amb la reforma de 2015, va acabar de perfilar i matisar la necessitat de disposar d’un Pla de Prevenció de delictes, també anomenat “Corporate Compliance.

Més inforamció
06 abr 2016

ENTREVISTA A FERRAN LATORRE, ALPINISTA

Entrevistem a Ferran Latorre per tal de conèixer una mica més la personalitat i trajectòria d'aquest aventurer i conferenciant estretament lligat a la comarca d'Osona.


Nascut a Barcelona el 18 d’octubre de 1970, Ferran Latorre és un dels màxims exponents de l’alpinisme català arreu del món. Ha dedicat tota la seva vida a la muntanya, ha escalat 11 "vuitmils", i ha estat càmera durant 13 anys del programa de TVE “Al Filo de lo Imposible”.

Guia d’alta muntanya i conferenciant, va estudiar Enginyeria Industrial i parla quatre idiomes. Durant anys també va treballar en activitats d’outdoor per als treballadors de General Motors. Ha guanyat dos cops el premi de periodisme de muntanya del Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló.

Té com a objectiu ser el primer català en assolir els 14 vuitmils del planeta. Per a aquest projecte compta amb el recolzament de CaixaBank, GAES, i dues empreses d’Osona, Casa Tió i SEIDOR.

La seva experiència com a aventurer l'ha traslladat a l'àmbit de les empreses a partir de les conferències sobre valors com el lideratge, l'esperit d'equip, la incertesa davant el desafiament i la resolució davant moments crítics. Les seves conferències s'han inclòs en processos de formació i esdeveniments empresarials.  

El podeu seguir a la seva web, a la Vanguardia, a TVC, a RAC1, o a les meves xarxes socials.

Més inforamció
Página:Primera  < 3 45 6 7 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

2+3=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Avís legal

Comparteix el contingut