Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

14 des 2017

VI Nit Empresarial d'Osona - Els reptes de l'economia d'avui

Joan Rosell, convidat especial a la VI Nit Empresarial d’Osona:


  • La VI Nit Empresarial d’Osona, es posiciona com la nit dels empresaris de la comarca.

  • La Presidenta, Sra. Lurdes Baulenas, presenta el 2018 com l’any de la innovació per a celebrar els 20 anys del Consell Empresarial d’Osona.

  • El President de la CEOE, Joan Rosell, va resumir la situació econòmica mundial actual.

  • “Els EUA és una fàbrica d’idees, Xina les copia i Europa les legisla”, segons Rosell.

Més inforamció
11 des 2017

Permís per votar a les eleccions del 21D

El divendres 1 de desembre de 2017, es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat, BOE, i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, DOGC, la informació respecte els permisos que s’han d’atorgar als treballadors i treballadores el proper dia 21 de desembre, dia de les eleccions. Més inforamció
19 set 2017

Sistemes Alternatius de Resolució de Conflictes (ADR), un nou paradigma

El passat 19 de setembre, el Consell Empresarial d'Osona i Puntí Abogados van organitzar una jornada on es van presentar nous sistemes judicials, arbitrals, de mediaciói i negociació.

Un dels objectius de la jornada era explicar com aplicar una nova metodologia de negociació per arribar a acords sense perdedors. 

Més inforamció
15 jun 2017

La Transformació Digital en les empreses

Dijous, 15 de juny. 

El Club Empresa XXI, Gil Blancafort, CEO d'Yslandia i Laia Mercadal, Directora Mundial de Màrqueting Directe i Atenció Consumidor de Mango van compartir amb els assistents una jornada sobre les tendències actuals i de futur en la transformació digital de les empreses.

Més inforamció
22 jun 2017

Lego Serious Play

El 22 de juny, el Consell Empresarial d'Osona i LinkBig van organitzar una jornada dinàmica per a fomentar la creativitat i potenciar les habilitats personals. Durant el matí, es van treballar diferents reptes a través de les peces del reconegut joc LEGO.

Més inforamció
07 jun 2017

Últimes sentències del Tribunal Suprem

EL CONSELL EMPRESARIAL D’OSONA CELEBRA UNA FORMACIÓ SOBRE EL CONTROL HORARI DELS TREBALLADORS 

Joan Buxaderas, del Grup Vilar Riba, va exposar l’obligatorietat del registre de la jornada diària laboral d’acord amb les sentències del Tribunal Suprem 

Més inforamció
25 mai 2017

Mètode RHS - RISK & HAZARD Simulators

El passat dijous 25 de maig, el Club de RRHH va organitzar una jornada juntament amb l'empresa RISK XXI Prl & Services per a presentar el Mètode RHS als Responsables de Prevenció de Riscos laborals a la Colònia Rusiñol.

Més inforamció
04 mai 2017

Impressió 3D: una nova revolució industrial

Ramon Pastor: “La impressió 3D canviarà la manera com vivim el món industrial, amb productes més sentits, propers i humans”

Més inforamció
29 mar 2017

Oportunitats d'inversió pel 2017

Què es pot fer amb els estalvis aquest 2017?


El passat dimecres 29 de març, el Sr. Jaume Puig, analista financer i Director general de GVC Gaesco Gestió, va compartir amb més de 70 assistents les oportunitats d'inversió del 2017. Una jornada organitzada pel Club Financer del Consell Empresarial d'Osona.

Jaume Puig va situar el mercat de la borsa durant el 2016 explicant per exemple, que actualment 4 de cada 5 caigudes de la borsa es recuperen molt ràpidament (3-6 mesos), i només 1 de cada 5 tarda entre 2-7 anys en recuperar-se. I per què? Doncs perquè són caigudes que el mercat cotitza un fals temor.
Pel que la feina d'un analitsta financer, és la d'analitzar els motius d'una caiguda i contrastar si es basa en fonaments o no, per saber si s'ha d'actuar o no.

El 2016, va ser un any de molta complexitat tècnica ja que va estar marcat per dues caigudes importants de la borsa:
- La caiguda del preu del petroli el mes de febrer
- El referèndum del Brexit el mes de juny

De totes maneres, Puig va recalcar que la borsa cada vegada tendeix a recuperar-se amb més facilitat i els riscos polítics que antigament afectaven dràsticament, actualment el mercat s'immunitza ràpidament, p.ex: la remuntada després del Brexit va necessitar 34 dies, la caiguda de la borsa després de que Donald Trump guanyés les eleccions d'EUA, va recuperar-se en 7hores.

Entrant més profundament en les Oportunitats d'Inversió, Puig va assegurar que la borsa actualment "està barata" i "els beneficis són molt superiors als previstos", això comporta que la borsa estigui pujant i la seva recomenació alhora de comprar: el Dòlar  Americà.
Perquè a EUA els tipus d'interès aniran pujant, en canvi a Europa no, el que comporta una millor inversió en el Dòlar americà.

Per últim, l'expert analista financer, també va explicar que actualment només hi ha una única opció viable: la renda variable, tot i que qui decideixi apostar per la renda variable ha de saber tolerar les oscil.lacions habituals del mercat que no sempre són fàcils de suportar.

Finalment, se li va donar la paraula al públic per a preguntar-li al Sr. Puig recomenacions específiques de sectors en els que invertir, països potencials en un futur...

Més inforamció

Curs Coaching i Programació NeuroLingüística

Girona Coaching organitza cada any el Curs d'especialització Coaching i el Curs de Programació Neuro Lingüística amb el suport del Consell Empresarial d'osona. Més inforamció
Página:Primera  < 3 45 6 7 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

3+2=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Avís legal

Comparteix el contingut