Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

PERSPECTIVES ECONOMIQUES 2016

Sr. Alfonso Garcia Yubero, SANTANDER PRIVATE BANKING / Diretor Analisi Estrategia

Sr.Felipe Arrizubieta Pérez , SANTANDER PRIVATE BANKING / Economista Senior


Més inforamció
10 mar 2016

JUNTS CAP A UNA EMPRESA SALUDABLE

El Consell Empresarial d’Osona, va organitzar el passat 10 de març, conjuntament amb Egarsat SP i Runner Square, una jornada sobre Empresa Saludable; amb l’objectiu de conscienciar les empreses sobre la importància de promocionar i protegir la salut, seguretat i benestar dels seus treballadors i garantir la sostenibilitat de l’ambient de treball.

Més inforamció
03 mar 2016

GAY DE LIÉBANA: “La internacionalització és necessària, en molts casos el risc és no fer-la”

Entrevista a l’economista i professor José Maria Gay de Liébana aprofitant la primera conferència del Cicle Empresa Familiar que organitza el Consell Empresarial d’Osona.

Aquest dijous 3 de març vam tenir l’honor de comptar, per segona vegada en dos anys, amb la presència de l’economista i professor José Maria Gay de Liébana (Barcelona, 1952) en un dels nostres actes. Doctorat en ciències econòmiques i socials per la Universitat Abat Oliva de Barcelona i en Dret per la Universitat Camilo José Cela de Madrid, ha esdevingut una de les veus sàvies dins l’economia estatal. Exerceix com a docent universitari des de fa més de 30 anys, actualment és professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat per la Universitat de Barcelona i professor de l’Escola d’Administració d’Empreses. La seva vocació més enllà de l’economia és la divulgació d’aquesta matèria, és per això que el coneixem. Perquè ha aparegut en la majoria de mitjans de comunicació del país i ha publicat dos llibres en els últims anys que expliquen la situació econòmica i financera que vivim. La seva passió pel futbol també és coneguda, perico de naixement i amb una devoció pel resultat superior a vegades a l’evolució de la borsa

Una hora abans del primer acte del cicle de conferències d’empresa familiar del Consell Empresarial d’Osona amb la conferència “Pimes familiars en un entorn global i canviant”. vam poder fer-li una breu entrevista en una de les sales de l’edifici del Sucre de Vic.

Més inforamció
02 feb 2016

L'AUDITORIA LABORAL: Com reduir la despesa laboral?

El despatx PLUTA ABOGADOS i el BUFET PI COSTA & SANSALVADOR, presenten un nou servei per a reduir la despesa laboral de les empreses.

Més inforamció
19 feb 2016

REUNIÓ AMB EL CONSELLER D'EMPRESA i CONEIXEMENT

Representants del Comitè Executiu del Consell Empresarial d'Osona, juntament amb membres de la Delegació a Osona de la Cambra de Comerç, van mantenir una reunió amb el Conseller d'Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget que va servir perquè el Conseller conegués de primera mà quines són les principals problemàtiques amb les que es troben les empreses de la comarca. La reunió, va servir també, perquè el Conseller tingués oportunitat de traslladar als empresaris assistents quines seran les línies bàsiques de la seva gestió al capdavant del departament, fent especial èmfasi a que aquest govern està al costat de les empreses.

Més inforamció
01 feb 2016

ÈXIT DE LA MOSTRA DE LA TÒFONA SILVESTRE A OSONA

El CONSELL EMPRESARIAL D'OSONA, juntament amb la Cambra de Comerç de Barcleona i la Llotja de Vic van organitzar la MOSTRA DE LA TÒFONA SILVESTRE A OSONA. La mostra, que es va fer durant tot el matí de dissabte, va ser inaugurada per la Consellera d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Més inforamció
12 jun 2015

Participació al programa de Canal Taronja "Anem per feina"

El Sr. Josep Roca, vocal del Comitè Executiu del Consell Empresarial i responsable de l'àrea de comerç del Consell, va participar el dia 4 de juny en el programa del Canal Taronja "Anem per feina" per parlar sobre la situació actual del comerç.


Adjuntem l'enllaç del programa.

Més inforamció
27 abr 2015

OBSERVATORI COMARCAL

El Consell Empresarial d’Osona ha participat en l’elaboració de l’Observatori Socioeconòmic d’Osona, l’eina de monitorització de la realitat comarcal dins el marc de Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement.


Més inforamció
01 abr 2015

ESMORZARS ALCALDES.EU

El Vicepresident del Consell i el gerent, van assistir a l’esmorzar el dia 1 d’abril a l’acte Propostes de dinamització de la industria i del comerç a la comarca d’Osona. Noves oportunitats de treball. Organitzat per alcaldes.eu. Amb el suport del Consell Comarcal d’Osona.


Més inforamció
03 mar 2015
Sr. Àlex Fernàndez

XINA I CATALUNYA: VISIONS EMPRESARIALS ENCREUADES

El dijous dia 26 de febrer va tenir lloc a la Casa Convalescència de Vic, seu de Creacció, la jornada moderada pel Vicepresident del Consell, Sr. Àlex Fernàndez, “Xina i Catalunya: visions empresarials encreuades” en el que hi van participar com a conferenciants el Sr. David Benet, director general de SAHECO i expert en mercats asiàtics i la Sra. Shu-Hui Chou, experta en assessorament a empreses catalanes interessades en els mercats asiàtics.


L’acte, emmarcat dins Horitzó Àsia, va ser organitzat per l’Ajuntament de Vic, la UVic-UCC, Creacció i el Festival de Nits de Cinema Oriental


Més inforamció
Página:Primera  < 4 56 7 8 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

2+3=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Avís legal

Comparteix el contingut