Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

26 gen 2021

Inputs de la sessió sobre ciberseguretat a les empreses amb Juan Caubet i Ricard Oller

Ahir al migdia unes deu empreses d'OSONA i socis del CEDO van participar a la sessió tècnica amb Juan Caubet i Ricard Oller per parlar sobre ciberseguretat a les empreses. Us desglossem tot seguit els principals inputs de la sessió:


LA CIBERSEGURETAT NO TÉ NOMS I COGNOMS, ATACA A QUI ESTÀ EN UN MOMENT DÈBIL.

Més inforamció
01 gen 1970

Inputs de la sessió tècnica en RRHH sobre noves metodologies Agile i Scrum

Avui al matí una quinzena d'empreses d'OSONA i socis del CEDO han participat a la sessió tècnica amb Xavier Mas (soci de Vilar Riba) i Àngels Perelló (Movetia) per parlar sobre les noves metodologies de Recursos Humans amb Agile i Scrum.

Una sessió que ha permès conèixer de primera mà aquestes noves metodologies, els seus orígens, les seves principals avantatges i, alhora, conèixer el cas pràctic de MOVETIA en l'ús d'aquesta metodologia. Els participants han pogut adreçar preguntes i resoldre dubtes concrets de les empreses de la comarca. Gràcies a tots els que hi heu pogut participar.

Més inforamció
26 nov 2020

Inputs del Fem Empresa amb Vanesa Martínez del Grup Carinsa

Celebrem el primer FEM EMPRESA en temps de COVID acompanyats de la Vanesa Martínez, del Grup Carinsa. Un grup reduït de socis del Club Fem Empresa i membres del CEDO van participar a la xerrada i van poder adreçar qüestions de tota mena. 

Més inforamció
11 nov 2020

Inputs sobre els equips d'alt rendiment amb Àlex Rovira

Tot seguit desglossem els principals inputs del webinar sobre la creació d'equips d'alt rendiment que vam organitzar des del Club de Recursos Humans del Consell Empresarial d'Osona conjuntament amb Marlex:

Més inforamció
02 oct 2020

Sessió tècnica sobre la regulació del treball a distància i ERTO's vinculats a la COVID-19

Una quinzena d'empreses d'Osona i socis del Consell Empresarial d'Osona van participar a la sessió tècnica amb Joan Buxaderas i Moisès Aguilar (socis de Vilar Riba Laboral i membres del Consell Empresarial d'Osona) per parlar sobre la regulació del treball a distància i ERTOs vinculats a la COVID-19.

Una sessió que va permetre conèixer els principals elements que configuren els dos Reials Decrets Llei 28/2020 i 30/2020 i, posteriorment a l'explicació, els participants van poder adreçar preguntes i resoldre dubtes concrets de les empreses de la comarca. 

Més inforamció
01 oct 2020

Conclusions de la xerrada amb Genís Roca

Just després de l'Assemblea, un grup reduït d'empresaris de la comarca i membres del CEDO van participar a la xerrada / col·loqui amb Genís Roca. La trobada va ser molt profitosa ja que es va conèixer els detalls del treball que estan fent per la redacció d'una proposta de la Catalunya del 2022, alhora que els assistents van poder adreçar qüestions d'interès de la comarca perquè fossin incloses en aquest document que estan elaborant.

Més inforamció
01 oct 2020

Conclusions de l'Assemblea General Ordinària 2019

El passat dimecres 30 de setembre vam celebrar l'Assemblea General Ordinària de socis en la qual van aprovar-se de forma unànime els següents punts de l'ordre del dia:

Més inforamció
21 set 2020

Principals inputs de la xerrada amb Dr Clotet

El passat dilluns 21 de setembre un grup reduit d'empresaris d'Osona van participar al col·loqui amb el Doctor Clotet per parlar sobre el COVID-19. Gràcies a la proximitat del ponent i el format de la sessió, tots els participants van poder dirigir preguntes al Doctor Clotet generant un debat molt enriquidor entre tots els assistents. Gràcies als qui vau participar-hi.

Més inforamció
10 jul 2020

SANCIONS DE LA INSPECCIÓ DE TREBALL PER INCOMPLIMENT DE LES MESURES ENFRONT COVID-19

Benvolgut/da,


Adjuntem una nota informativa elaborada per FOMENT DEL TREBALL relativa a la modificació del Reial Decret-Llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-1.

Més inforamció
21 mai 2020

INSEGURETAT JURÍDICA DAVANT LA DEROGACIÓ DE LA REFORMA LABORAL

El Comitè Executiu del Consell Empresarial d’Osona dona suport al comunicat conjunt emès per la CEOE i CEPYME i coincideix plenament amb els arguments que en aquest s’exposen. En un moment en el que el diàleg social es fa imprescindible per sortir d’una situació econòmica complexe i en el que garantir la viabilitat de les empreses i el manteniment dels llocs de treball ha de ser la prioritat de tots, amb aquest acord polític es genera inseguretat jurídica sobre la normativa laboral.


Un acord que no te en compte els agents socials, patronals i sindicats, amb els quals s’acaba de signar un acord sobre els ERTO és una demostració de que el govern no te cap voluntat de treballar per la recuperació econòmica i de l’ocupació. En aquests moments d’enorme dificultat els governs no poden ser un instrument de presa de decisions unilaterals o d’ideari polític sinó que es requereixen grans pactes que ajudin a tirar, el més aviat possible, endavant.

En l’enllaç hi trobareu el comunicat conjunt de CEOE i CEPYME.

Més inforamció
Página: < 1 23 4 5 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

4+1=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Política de cookies

Avís legal

Comparteix el contingut