Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

20 feb 2013
Logo Universitat de Vic

PLANIFICACIÓ DE NEGOCIS PER A EMPRENEDORS BASATS EN LA INNOVACIÓ

El Consell Empresarial d'Osona fa difusió del curs d'extensió universitària que ogranitza l'Escola Politècnica i la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de Vic. Aquest curs té una durada de 50 hores i es farà entre el 7 i el 26 de març de 2013 al VIT. 

Aquest curs està pensat per persones amb inquietuds per a la creació d'una empresa innovadora i/o tecnològica i/o empreses de nova creació que volen millorar la seva gestió.

 

CURS D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA

 

Més inforamció
22 feb 2013
Institut Català de l'Economia Verda

Presentació de l’Institut Català de l’Economia Verda

El pròxim divendres 22 de febrer, a les 12.30h, tindrà lloc a la Sala Segimon Serrallonga de la Masia Torre dels Frares la presentació de l’Institut Català de l’Economia Verda. L’acte, presidit per Josep Arimany, president de Creacció, comptarà amb la presència d’Àngel Simon, president d’AGBAR, que pronunciarà la conferència inaugural; de Joan Enric Llebot, secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; i de Jordi Montaña, rector de la UVic.

 

 

Més inforamció
26 feb 2013

Conferència: El pla General Comptable actualitzat

Des de la seva aprovació al 2008, el Pla General Comptable ha tingut modificacions parcials. D’altra banda, s’han originat nombrosos dubtes sobre diversos aspectes que han motivat que l’ICAC emetés un nombre rècord de Consultes. Per això, molts usuaris del PGC, per comprendre el significat i abast de determinades normes, han hagut de recórrer a les Normes Internacionals de la Informació Financera, la font des d’on prové la majoria de normes del Pla.

Més inforamció
05 feb 2013
Logo Canal Taronja

Participació en el Programa del Canal Taronja "Anem per feina"

El Vicepresident del Consell Empresarial d'Osona, el Sr. Àlex Fernàndez va participar el passat dijous en el programa "Anem per feina" que s'emet al Canal Taronja. El tema del programa era el comerç de proximitat.

En el programa hi van intervenir, també, el Director de l'Agència Catalana de Consum, el Sr. Alfons Consesa, el màxim responsable comercial del Grup Bon Preu, el Sr. Amblàs, el President de Centrevic, el Sr. Pere Trassierra, l'empresari i President d'EURAM a Osona, el Sr. Joan Rovira i el President de l'Associació de Comerciants de Manresa.     

Més inforamció
20 feb 2013

Macro-networking empresarial al VIT espai d'integració tecnològica

 

El Consell Empresarial d'Osona fa difusió de la jornada que organitza l'Ajuntament de Vic, VIT espai d'integració tecnològica i Grera.net.

 

Data: 20 de febrer de 2013

Lloc: VIT espai d'integració tecnològica (recinte firal El Sucre)

Horari: de 9 a 17 hores 

Més inforamció
25 gen 2013
Postgrau en economia verda

Suport al Postgrau d'Economia Verda

El Consell Empresarial d'Osona dóna suport al Postgrau en Economia Verda. Una opció de futur que es farà a la Universitat de Vic.  Aquest postgrau es farà de febrer de 2013 a febrer de 2014

 

 

Més inforamció
23 gen 2013
Jornada Club RRHH 23/01/2013

Jornada del Club de RRHH - PROFESSIONALS COMPETENTS, EMPRESES COMPETENTS

El passat dimecres dia 23 de gener va tenir lloc la primera jornada de l'any 2013 del Club de RRHH. Aquesta jornada que es va celebrar a la Sala Sert de l'Edifici El Sucre de Vic, va comptar amb la col.laboració de la OPE de Manlleu.

 

La jornada va anar a càrrec de la Sra. Marta Colomer i Camon, experta en comptències professionals i coautora del model d'Orientació l'Ocupabilitat per competències expressat en la publicació Claus Tutorials. 

 

Més inforamció
18 gen 2013
Jornada Tecnologia Club Empresa XXI

4rta. jornada del Club Empresa XXI - TECNOLOGIA

El passat dimarts dia 15 de gener es va celebrar a la sala Sert de El Sucre la 4rta. jornada del Club Empresa XXI.

La jornada estava dedicada a la tecnologia , on el Sr. David Masó ens va fer un molt interessant anàlisi de les noves eines de comerç electrònic que esdevenen sistemes de competitivitat per les empreses.

També va fer una exposició el Sr. Marià Isern sobre la evolució que ha tingut , basada en la tecnologia, la empresa que representa, ISERN, SAU

Més inforamció
19 des 2012
Consell Empresarial d'Osona

Tercera jornada del Club Empresa XXI - COMUNICACIÓ.

El  Consell  Empresarial  d'Osona va  celebrar el  passat  dimarts  dia  18  de  desembre  la  tercera jornada del Club Empresa XXI. Aquesta vegada el tema era la comunicació en temps de xarxes  i va comptar amb la participació del Sr. Genís Roca, director de l'empresa Roca Salvatella, i del Sr. Jordi Molet, director general de "El 9 NOU".

Més inforamció
13 des 2012

Consells de seguretat per a comerciants

El Consell Empresarial d'Osona col.labora amb els Mossos d'Esquadra en la difusió del tríptic "Consells de Seguretat."

Més inforamció
Página:Primera  < 12 1314 15 > 

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

2+1=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Política de cookies

Avís legal

Comparteix el contingut