Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

15 des 2022

Festa de Nadal del CEDO

El passat dimecres vam celebrar amb els socis/es del Consell Empresarial d'Osona una trobada per desitjar el Nadal i l'entrada del 2023.

Més inforamció
01 des 2022

Sopar Fem Empresa amb Pau Relat

Dins el format del FEM EMPRESA del Consell Empresarial d'Osona vam gaudir aquesta setmana de les bones reflexions de l'empresari Pau Relat.

Més inforamció
19 oct 2022

El Club de RRHH debat sobre "Com combatre l'absentisme"

El Club de RRHH ha organitzat una sessió tècnica amb Aspy per debatre dos temes de gran interès per a les empreses: aspectes jurídics dels reconeixements mèdics i cas pràctic del Banc Sabadell.

Més inforamció
21 oct 2022

El CEDO participa en la setmana d'internacionalització

Segons dades d’ACCIÓ fetes públiques en el marc de la Setmana de la Internacionalització, gairebé 2.000 empreses venen els seus productes i serveis a l’estranger des de les comarques de la Catalunya Central.


Les exportacions amb origen a la Catalunya Central es dirigeixen principalment als mercats de França, Alemanya, Itàlia i Portugal
Per sectors, els més exportadors són l’alimentació, la transformació de metalls i altres materials, així com l’automoció

Més inforamció
21 oct 2022

Fem Empresa - Temporada 2022-23

Aquest any presentem les jornades del FEM EMPRESA del Consell Empresarial d'Osona en un format global per a tota una temporada

Més inforamció
26 ago 2022

Obrim canal a Spotify

Obrim nou canal a Spotify per tal de facilitar l'escolta de les entrevistes que ha realitzat la nostra presidenta, Lurdes Baulenas a les principals entitats socials de la comarca. El format de Converses d'Osona. Fins ara els teníem penjats a YouTube i a partir d'ara també els trobareu a la llista de Spotify.

Més inforamció
25 jul 2022

Converses d'Osona - Lurdes Baulenas amb Mercè Generó

Avui encetem una quarta entrevista de Converses d'Osona; aquesta vegada la nostra presidenta parla amb Mercè Generó, Gerent d'Osonament. 

Més inforamció
20 jun 2022

HC Giró visita Osona de la mà del CEDO

El passat divendres diferents membres del Consell Empresarial d'Osona van rebre a l'Honorable Conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró. Primer va visitar les instal·lacions de La Farga i després va tenir lloc un dinar en el qual van tractar-se diferents temes d'interès per la comarca, dels quals se'n destaquen:

Més inforamció
26 mai 2022

Sopar CEDOctem amb un centenar d'empresaris/es

Un centenar d'empresaris/es d'Osona van trobar-se al sopar CEDOctem a Mas d'Osor per a fer un acte empresarial en el que representats de petites, mitjanes i grans empreses van poder retrobar-se per a parlar de forma oberta i distesa sobre els principals reptes de la comarca.

Més inforamció
12 mai 2022

Foment i CEDO traslladen el procés d’integració de Fepime iniciat per reforçar la defensa de la petita i mitjana empresa

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, ha destacat que “de la integració de Fepime a Foment sortiran beneficiades les pimes, microempreses, autònoms, empreses familiars, i en general el teixit empresarial d’Osona, el qual disposarà d’un suport instrumental important per fer-se escoltar”.

La presidenta del CEDO, Lurdes Baulenas, ha lamentat la poca inversió en infraestructures a la comarca, fet que disminueix la competitivitat de les empreses de la zona, i alerta també sobre la manca de personal qualificat per implementar la digitalització

La presidenta de Fepime, Ma. Helena de Felipe, ha dit que amb la integració de Fepime en l’estructura de Foment es guanyarà més eficàcia per poder visibilitzar les necessitats de les pimes i autònoms, que conformen el 99% del teixit industrial del país.

Més inforamció
Página:1 2 3 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

3+4=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Política de cookies

Avís legal

Comparteix el contingut