Tel: 93 516 48 08

NOTICIES

27 set 2021

Converses d'Osona - Lurdes Baulenas amb Jordi Roca

Seguim amb una segona entrevista amb un soci del Consell Empresarial d'Osona. En aquesta segona edició parlem amb Jordi Roca, de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic . Ens explicarà sobre el rellevant paper que té aquesta entitat en el bon transcurs de la comarca d'Osona en diferents àmbits, tant des de la vessant social com sanitària.

Més inforamció
17 set 2021

Observatori de l'empresa familiar a Osona

Ens ajudes a conèixer l'estat de situació de l'empresa familiar a Osona? Temps per respondre: fins el 30 de setembre de 2021

Més inforamció
09 set 2021

Nou cicle de jornades "Talent i gestió de persones"

Dins el grup "Talent i gestió de persones" que organitza Creacció, conjuntament amb el Consell Empresarial d'Osona, iniciem un seguit de jornades dirigides a experts/es en l'àmbit de la gestió de persones, orientades a conèixer les tècniques de lideratge i la gestió dels equips.

Més inforamció
07 jul 2021

El Consell Empresarial d’Osona organitza la primera trobada presencial després de la pandèmia

L’acte va comptar amb la participació de Joan Font, de Bon Preu Esclat, d’Àngel Pujolasos, de Pujolasos de Sant Pere de Torelló, i de Manel Xifra, del Grup Comexi de Girona.

La presidenta del Consell Empresarial d'Osona, Lurdes Baulenas va reforçar la idea que “Era el primer acte presencial després de 16 mesos de pandèmia i va posar en valor la feina que havia fet tot l’entremat empresarial d’Osona per tirar endavant després de tants mesos de dificultat i d’incertesa.” Finalment també va explicar que el CEDO havia estat treballant molt durant aquests mesos, aconseguint nous socis en temps de COVID.

Més inforamció
23 jun 2021

Suport a Andreu Mas Colell

Davant les notícies sorgides els darrers dies que afecten al professor Andreu Mas-Colell, des del Consell Empresarial d’Osona volem mostrar la nostra preocupació per aquesta situació en el procediment del Tribunal de Comptes que creiem que és del tot injusta per un dels economistes més respectats a nivell mundial.

Més inforamció
16 jun 2021

4t Congrés FEPIME

La nostra presidenta @LourdesBaulenas va assistir ahir al tancament del quart Congrés de FEPIME CATALUNYA sota el lema "Resilència, digitalització i sostenibilitat, les claus per a la recuperació de la pime catalana".

Més inforamció
16 jun 2021

4t Congrés FEPIME

La nostra presidenta @LourdesBaulenas va assistir ahir al tancament del quart Congrés de FEPIME CATALUNYA sota el lema "Resilència, digitalització i sostenibilitat, les claus per a la recuperació de la pime catalana".

Més inforamció
11 jun 2021

Fem Empresa - Jordi Torres de Santiveri

Jordi Torres és president de Santiveri i membre de la quarta generació de l'empresa familiar. Actualment la companyia prepara el relleu a la cinquena generació amb un compromís ferm amb els treballadors, els clients i els proveïdors i amb una mirada al futur cap a l'alimentació BIO.


Més inforamció
09 jun 2021

Desdoblament línia R3

El Consell Empresarial d'Osona, conjuntament amb altres entitats, empreses i representats de l'administració han creat una oficina tècnica de suport al desdoblament de la línia R3 per a fer un seguiment des del territori. Aquesta oficina comptarà amb un equip de 3 persones i s'ubicarà a les oficines de Creacció.

Aquesta oficina s'ha creat arran de les trobades que està realitzant la “Comissió tècnica pel desdoblament de la línia R3 Osona-Ripollès” que es va constituir el gener passat amb entitats i agents tant d’Osona com de fora de la comarca. La comissió està liderada pel Dr. Josep Arimany, President de Creacció i Diputat-President de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona.

Més inforamció
08 jun 2021

Ampliació aeroport de Barcelona

Les entitats i agents econòmics més representatius de l’activitat econòmica i del teixit productiu de la ciutat de Barcelona i del conjunt de Catalunya reclamen amb el lema ‘Sí a l’acord d’ampliació de l’aeroport’ un gran pacte institucional per aprovar l’ampliació de l’Aeroport Barcelona – El Prat, entre les administracions públiques –Govern de l’Estat espanyol (Aena), Generalitat de Catalunya, Area Metropolitana de Barcelona els ajuntaments de Barcelona i del conjunt del Baix Llobregat– amb la complicitat de les autoritats de la Unió Europea.

Més inforamció
Página:1 2 3 >  Última

Contacte amb nosaltres

* Tots els camps son obligatoris

calcula el resultat de la operació i demostra que ets humà

4+2=
Resultat:

Situació

Contacte

Edifici "El Sucre", C/ Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, número 5, primera planta. 08500 Vic. Tel: 93 516 48 08.

cedosona@cedosona.org

Política de cookies

Avís legal

Comparteix el contingut